Klangmassage

Klangmassage enligt Peter Hess® metoden är en form av djupavslappning som ger dig en stund för dig själv utan bruset från livet utanför. Ljudet och vibrationerna från klangskålarna kan ge både lugn och energi samt lösa upp spänningar i kroppen. Då ditt fokus är på klangskålarna får sinnet en paus och ger dig en möjlighet att hitta tillbaka till dig själv så att du kan se dina resurser och behov tydligare.


Klangskålarna placeras ovanpå kläderna på kroppen eller i kroppens närhet då du ligger på ett bekvämt sätt. Element från klangmassagen kan även utföras sittande eller stående. De olika skålarna spelas på ett särkilt sätt för att ge harmoni till kropp och sinne.

Peter Hess® klangmassage ersätter inte läkarvård eller terapi.

Ring eller mejla mig om du vill boka tid till klangmassage.

Pris:

  • 1 gång 65 euro 
  • 3 gånger 180 euro

Du kan läsa mera om Peter Hess®-metoden och forskning som gjorts om metoden på International Association of Sound Massage Therapys hemsida https://www.fachverband-klang.de/en/category/infothek-en/scientific-papers/

"Ljuden från klangskålarna berör vårt innersta väsen, det är själens sång. Ljuden frigör spänningar, aktiverar självläkande och frigör kreativa energier" - Peter HessLjudbad

Ljudbad eller klangbad hålls för grupper antingen i Mindful Movements studio eller på valfri plats. Ta en paus i vardagen med ett ljudbad enligt Peter Hess® metoden. Jag spelar främst på klangskålar i olika storlekar tillverkade i brons samt fen gong. Ljudet och vibrationerna från klangskålarna har ofta en avslappnande effekt på kroppen och kan ge en känsla av harmoni. Rummet fylls av mjuka klanger som kan hjälpa dig att hitta en inre ro och frid. Samtidigt kan du släppa taget om vardagsbekymren en stund då du riktar din fulla uppmärksamhet till klangerna och hur de påverkar kroppen och sinnet. Under ljudbadet ligger du oftast på en yogamatta på golvet, men det går även bra att sitta på stol.

Ljudbad kan med fördel kombineras med yoga, mindfulness och element från Peter Hess® klangmassage. Välkommen att boka ljudbad till din grupp eller håll utkik efter Mindful Movements grupptimmar med ljudbad som tema.