Äänimaljahieronta

Äänimaljahieronta Peter Hess® ääniresonanssimenetelmän mukaisesti on syvärentoutusmuoto, joka auttaa sulkemaan arjen hälyn ulkopuolelle antaen sinulle hetken vain itseäsi varten. Äänimaljojen äänet ja värähtelyt tuovat sekä rauhaa että energiaa, ja auttavat lihaksia vapautumaan jännitystiloista. Kun huomiosi kiinnittyy äänimaljoihin, saa myös mielesi hellittää hetkeksi niin, että voit löytää takaisin kosketuksen itseesi ja nähdä selkeämmin voimavarojasi ja tarpeitasi.Hoidon aikana ollaan mukavasti makuuasennossa, ja äänimaljat sijoitetaan keholle vaatteiden päälle tai kehon läheisyyteen. Osia äänimaljahieronnasta voidaan tehdä myös istuen tai seisaaltaan. Eri maljat soivat tietyin tavoin ja rauhoittavat niin kehoa kuin mieltäkin.

Peter Hess® äänimaljahieronta ei korvaa lääkärinhoitoa tai terapiaa.

Jos haluat varata ajan äänimaljahierontaan, soita tai laita sähköpostia.

Hinta:

  • 1 kerta 65 euroa
  • 3 kertaa 180 euroa

Voit lukea tarkemmin Peter Hess® menetelmästä ja menetelmää koskevista tutkimuksista International Association of Sound Massage Therapy:n kotisivuilta https://www.fachverband-klang.de/en/category/infothek-en/scientific-papers/

”Äänimaljan ääni koskettaa sisintämme. Se saa sielumme värähtelemään, vapauttaa jännityksiä, saa sisäiset parannusvoimamme liikkeelle ja vapauttaa luovia energioita.” – Peter HessSointukylpy

Sointukylpy tai äänimaljarentoutus tehdään ryhmille, ja se voidaan pitää Mindful Movementsin tiloissa tai vapaavalintaisessa paikassa. Ota tauko arjesta Peter Hess® äänimenetelmän mukaisella sointukylvyllä. Sointukylvyssä soitan lähinnä eri kokoisia pronssimaljoja sekä fen gongia. Maljojen äänillä ja värähtelyillä on rentouttava vaikutus kehoon ja usein ne koetaan rauhoittavina. Sointukylvyssä huonetila täyttyy pehmeistä soinneista, jotka ohjaavat sinua kohti sisäistä rauhaa. Samalla voit hetkeksi irrottautua arkihuolista keskittäessäsi koko huomiosi siihen, miten maljojen äänet ja värähtelyt vaikuttavat kehoon ja mieleen. Sointukylvyn aikana ollaan tavallisimmin makuullaan lattialla joogamatolla, mutta kylvyn voi hyvin ottaa vastaan myös istualtaan.

Sointukylvyn voi hyvin yhdistää joogaan, mindfulnessiin tai osiin Peter Hess® äänimaljahieronnasta. Tervetuloa varaamaan ryhmällesi aika sointukylpyyn, tai pidä silmällä Mindful Movementsin ryhmätuntitarjontaa ja sointukylpytunteja.