PT-palvelut

 
Tärkein tehtäväni henkilökohtaisena valmentajana on auttaa sinua löytämään elämässä sellainen tasapaino, että voit hyvin ja viihdyt itsessäsi. Suuntaan palveluni pääasiassa naisille 40 ikävuodesta ylöspäin, koska tunnen, että omien kokemusteni kautta minulla on eniten annettavaa juuri tälle kohderyhmälle. Haluan auttaa sinua löytämään harjoittelumuodot, joista pidät ja jotka sopivat sinulle ja tämän hetkiseen arkeesi. Kokonaisvaltainen lähestymistapa on minulle tärkeää, sillä ihminen on kokonaisuus ja elämän palapelistä tulee ottaa huomioon kaikki palat.
Joogan ja mindfulnessin kautta olen oivaltanut kuinka tärkeää on kuunnella kehon signaaleja ja kuinka keho, ajatukset ja tunteet vaikuttavat toisiinsa. Tämä vaikuttaa myös tapaamme liikkua ja syödä. Tiedostaminen ja hyväksyntä auttavat saavuttamaan tasapainon ja luomaan elämään merkitystä.

ota yhteyttä

Mindful Movements PT-palvelut ovat sinulle, joka:
 • haluat saada motivaatiota harjoitteluun voidaksesi paremmin, tullaksesi iloisemmaksi ja parantaaksesi keskittymiskykyäsi
 • haluat kohentaa ryhtiäsi ja samalla saada terveemmän selän ja vähentää jännityksiä niskan ja hartioiden alueella
 • haluat saada lisää energiaa jaksaaksesi tehdä kivoja asioita arjessasi
 • tarvitset panostaa vähän extraa palautumiseen voidaksesi hyvin
 • et ole koskaan harrastanut liikuntaa etkä tiedä, mistä aloittaa
 • haluat aloittaa liikkumaan säännöllisesti ja haluat omat, juuri sinulle sopivat treeniohjelmat
 • olet treenannut jo pitkään saman kaavan mukaan ja tarvitset apua ja neuvoja saadaksesi vaihtelua treeniohjelmiisi
Henkilökohtaisen valmentajan avulla on helpompaa löytää sekä motivaatio että rutiinit säännölliseen harjoitteluun, jossa on myös riittävästi palautumista. Sinun tavoitteistasi lähtien rakennamme toimivan lukujärjestyksen ja keskitymme siihen, mitä sinä tarvitset voidaksesi hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Siihen voi kuulua kaikki valmennuksen osa-alueet; voima, kestävyys, kehonhuolto, palautuminen ja ravintovalmennus tai jotkin näistä.


PT-ohjelma:

1. Mindful Movements tarjoaa 3 kk:n yksilövalmennus- ja duo PT-paketteja. Duo-paketti on sinulle, joka haluat harjoitella yhdessä ystäväsi kanssa. 3 kk:n PT-valmennuksen jälkeen sinulla on tiedot ja taidot jatkaaksesi harjoittelua, josta voit kokonaisvaltaisesti hyvin. Olet saavuttanut vähintäänkin välitavoitteesi ja olet hyvässä vauhdissa kohti lopputavoitettasi.

Mindful Movements PT-paketti sisältää:
 • Maksuttoman konsultaation, jossa määrittelemme tavoitteesi lähtötilanteeseesi ja tarpeisiisi perustuen.
 • Testit ja seuranta; valitsemme sinulle sopivat testit ja käytämme niitä kehityksesi seurantamittareina matkallasi kohti tavoitettasi.
 • Tapaamiset, joissa keskitymme voima- tai kestävyysharjoitteluun, kehonhuoltoon, palautumiseen tai ravintoneuvontaan.
 • Treeniohjelma; käymme harjoitteet yhdessä läpi, jotta opit tekemään ne oikein. Toistojen määrä, sarjat, mahdolliset painot tai apuvälineet valitaan sinun tarpeidesi mukaisesti.
 • Harjoitteluiden aikataulutus voidaan tehdä esim. viikko-, kuukausi- tai kausiperusteisesti.
 • Tapaamisien välillä seuranta puhelimitse sopimuksen mukaan.

2. Voit varata myös yksittäisiä PT-tunteja mikäli haluat apua jossain tietyllä osa-alueella. 
PT-joogasta voit lukea lisää Kurssit otsikon alta. PT-tunnit pidetään Mindful Movements Studiolla, ulkona tai vapaavalintaisessa paikassa (kuntosalin sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan). Tarvittaessa voimme tavata myös virtuaalisesti Zoomin välityksellä.

Mindful Movements järjestää ryhmätunteja, jotka voivat tukea PT-harjoitteluasi, mm. kiertoharjoittelua, Power Walk sauvoilla, joogaa ja mindfulness-tunteja.

Katso kurssit 


Hinta:

3 kk, yksilövalmennus
8-12 tapaamista 59€/tunti 
Yhteensä 8 tapaamista: 472€
Yhteensä 12 tapaamista: 708€ 

3 kk, duo-valmennus
8-12 tapaamista 49€/tunti/henkilö
Yhteensä 8 tapaamista: 392€
Yhteensä 12 tapaamista: 588€

Yksittäiset PT-tunnit
69-79€/tunti 

Kaikki hinnat sis 24% alv. 


Ilmoittaudu