Mindful Movements tarjoaa joogaa, mindfulnessia, PT-palvelut, äänimaljahierontaa ja sointukylvyt hyvinvointia lisäämään sekä vapaa-aikana että työpäivän aikana. Yhteistyökumppaneiden kanssa nostamme esille myös muita terveyteen liittyviä teemoja.

Henkilökohtaista ohjausta

Mindful Movements on sinua varten, joka haluat pitää huolta itsestäsi ja tarvitset hetken hengähdystä arkeen. Kehon ja mielen harjoituksen kautta voit kokea niin iloa ja energiaa, kuin sielun rauhaa. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta yksin tai ryhmissä tunnelmallisessa Mindful Movements studiossamme (max 10 henk/ ryhmä) tai valitsemallasi paikalla. Ohjaajamme ovat asiantuntevia ja sertifioituja aloillaan. Ohjaamme suomeksi, ruotsiksi ja/ tai englanniksi tarpeen mukaan.

KURSSIT

Luova arki ilman stressiä

Voisimmeko elää stressittömässä arjessa ja tuntea luovuutta, keskittymistä ja käyttää koko kapasiteettiamme?

Onko mahdollista löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan sekä toiminnan että levon välillä?

Toivottaen onnellisuutta, terveyttä sekä sisäistä rauhaa.


MEISTÄ

Personal Training

Johanna tarjoaa PT-palveluita erityisesti niille naisille 40 ikävuodesta ylöspäin, jotka haluavat löytää inspiraatiota ja iloa elämään sekä mielen että kehollisten harjoitusten kautta ja täten saavuttaa tasapainoa arkeensa. Hän katsoo ihmistä kokonaisuutena ja sovittaa harjoittelun vastaamaan kunkin henkilökohtaisia tarpeita. Mitä sinä tarvitsisit juuri nyt? Olisiko se palautumista joogan ja mindfulnessin avulla, voimaharjoittelua, kestävyyttä, kehonhuoltoa vai ruokavalion tarkistamista? PT-tuntien aikana Mindful Movements Studion tilat ovat käytettävissä ja siellä voit opetella uusia harjoittelumuotoja turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua itse kotona, ulkona tai kuntosalilla.


OTA YHTEYTTÄ

Voit tilata PT-tunteja itsellesi tai omalle ryhmällesi. Tai osallistu restoratiiviseen joogan ja sointukylpyyn. Mindful joogatunnit jatkuvat 30.1.24. Kiertoharjoittelua, kiertoharjoittelua senoireille ja PT-ryhmätunnit yhteistyössä Folkhälsanin kanssa ruotsiksi kevätkauden aikana.