Tervetuloa Mindful Movementsiin

Tervetuloa Mindful Movementsiin. Olemme iloisia kun saamme sinut asiakkaaksemme. Täältä löytyy tietoja varausehdoista, kurssien käytännön asioista ja miten ylläpidämme asiakasrekisterimme.

Voit osallistua kursseille ja tapahtumiin ilmoittautumalla etukäteen varausjärjestelmän kautta,  kotisivulla olevan lomakkeen avulla, sähköpostitse tai soittamalla. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen koska paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme varausvahvistuksen ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova.

Mindful Movements Studio on auki 15 minuuttia ennen ja jälkeen jokaista kurssia. Meillä on oikeus käyttää sijaisia tai peruuttaa kurssitapahtuman force majour-tilanteessa, esimerkiksi jos ohjaaja on sairastunut. Ilmoitamme tästä sähköpostitse tai puhelimitse (tekstiviestinä).

Tarkista, että sinulla on henkilökohtainen omavastuu- ja tapaturmavakuutus kun osallistut meidän kursseillemme ja tapahtumiimme. Mindful Movements ei vastaa mahdollisista onnettomuuksista, vammoista ja sairaustapauksista.

Mindful Movements Ab noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta General Data Protection Regulation (GDPR) joka astui voimaan 25.5.2018. Yritys ylläpitää asiakasrekisteriä voidakseen ottaa yhteyttä asiakkaisiimme koskien varauksia, laskutuksia ja kurssien ja tapahtumien käytännön asioita. Mindful Movements kerää seuraavat tiedot asiakasrekisteriä varten: nimi, osoite (vapaaehtoinen), sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakas antaa nämä tiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Tiedot tallennetaan ja ovat ainoastaan kurssien ohjaajien käytettävissä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.  

Asiakasrekisteriä käytetään myös oman toiminnan suoramarkkinoinnissa, esimerkiksi uutiskirjeiden lähettämisessä. Asiakas ilmoittaa jos hän ei halua Mindful Movementsin uutiskirjeitä ja mainoksia ja jos hänen tiedot poistetaan asiakasrekisteristä kurssin päättyessä.

Meillä on oikeus muuttaa ehtoja tarpeen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ